HARDWARE

CONSUMABILE

CERERI OFERTE

 

Software Restaurant

Freya Restaurant Mobile, aplicatie proiectata pentru a fi utilizata pe dispozitive de tip PDA sau tablete de catre ospatari pentru ca acestia sa poata prelua comenzile direct in sistem. Astfel se va reduce timpul de preluare a comenzilor, ospatarii ne mai trebuind sa se deplaseze pana la POS sa marcheze produsele si sa trimita la sectie bonurile de comanda.

Aplicatiile sistemului "conlucreaza", oferind solutii si informatii rapide despre tot ceea ce inseamna gestiune (vanzare, inventare, stocuri, date clienti etc). Toate aplicatiile de care aveti nevoie in gestionarea localului sunt incluse in pachetul "Freya Restaurant".

Informatii utile:

  • Aplicatia Freya Restaurant Mobile este scrisa in .NET Compact Framework si are nevoie de un procesor de minim 600 MHz, dar pentru un nivel mai ridicat de lucru, recomandam un procesor de 1000 MHz.
  • Ca sistem de operare, aplicatia este compatibila cu Windows Mobile 5 / 6 / 6.1., Windows Phone 7/8, iOS si Android;
  • Dell, HP iPAQ si HTC sunt modelele de PDA-uri pe care le recomandam si care, prin numeroase testari, s-au dovedit a fi cele mai eficiente, atat ca rapiditate in operare cat si ca siguranta in stocarea si transmiterea informatiilor catre baza principala de date;
  • Freya Restaurant Mobile poate fi utilizata pe orice tip de tableta, datorita compatibilitatii cu sistemele Android , iOS dar si Windows Phone.
Restaurant Mobile Restaurant Mobile Restaurant Mobile Restaurant Mobile Restaurant Mobile
Toate noutatile
 
Software magazin Software Restaurant Software Hotel Consumabile Casa de marcat DATECS MP55B Cititor cod bare POS all in one Imprimante nefiscale Cantar cu etichetare TMA 15kg Lenovo Desktop ThinkCentre M58e

Suntem disponibili zilnic intre orele 09-15. De asemenea ne puteti contacta pe adresa ecr_systems [at] yahoo [dot] com.

Urmariti-ne pe